Διαμονή

Διαμονή


Δωμάτια "Ζαχάρω"

Καλώς Ορίσατε, σε ένα καινούριο οικογενειακό και φιλόξενο περιβάλλον, φτιαγμένo με παραδοσιακή αρχιτεκτονική και αγάπη για τον τόπο.

Στην Ελαφόνησο λειτουργούν τα ενοικιαζόμενα δωμάτια της Ζαχάρως με σκοπό να προσφέρουν στους επισκέπτες τους μοναδικές στιγμές χαλάρωσης, καθώς βρίσκονται σε ένα πολύ ήσυχο περιβάλλον μακριά από την κίνηση των αυτοκινήτων.
Οι άπλετοι χώροι, οι μεγάλες βεράντες και το ήσυχο και ειδυλλιακό περιβάλλον είναι ιδανικά για οικογένειες και μεγάλες παρέες. Επίσης, σε απόσταση μόλις 100 - 150μ. θα συναντήσετε cafe, εστιατόρια, φούρνο, super market κλπ.

Η πρόσβαση σε όλα τα μέρη του νησιού είναι υπόθεση λίγων μόλις λεπτών και οι διάσημες παραλίες Σίμου και νησιών Παναγιάς απέχουν λίγα μόλις λεπτά από τον χώρο μας.

Θα βρείτε σε εμάς όμορφα διακοσμημένα δωμάτια με το προσωπικό στύλ της Ζαχαρούλας, δωμάτια με ατομικό λουτρό, ψυγείο, κλιματισμό, κουζίνα - φούρνο για τις βασικές σας ανάγκες, βεράντες για τον πρωινό καφέ σας και γενικά την φιλοξενία και την καθαριότητα που είναι κανόνες για εμάς.
Διατίθεται και χώρος στάθμευσης.
Είναι απαραίτητο να σημειωθεί πως στα δωμάτια παρέχεται καθημερινή καθαριότητα.

Η οικογένεια πιστή στις παραδόσεις και στις αξίες του τόπου και του νησιού σας περιμένει για να σας προσφέρει την φιλοξενία της!